Het KLAdmin-wachtwoord resetten

Als u uw KLAdmin-accountwachtwoord bent vergeten, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen in de beleidseigenschappen. U kunt het wachtwoord niet opnieuw instellen in de programma-interface.

U kunt met een wachtwoord beveiligde acties uitvoeren met behulp van een tijdelijk wachtwoord. In dit geval hoeft u geen KLAdmin-inloggegevens in te voeren.

Het is niet mogelijk om het wachtwoord te herstellen als de computer niet verbonden is met Kaspersky Security Center en u het wachtwoord voor het KLAdmin-account vergeten bent.

Het wachtwoord van het KLAdmin-account opnieuw instellen met behulp van de beheerconsole (MMC)

Het wachtwoord van het KLAdmin-account opnieuw instellen in Webconsole en Cloudconsole

Als gevolg hiervan wordt het wachtwoord van uw KLAdmin-account bijgewerkt nadat het beleid is toegepast.